7 Ekim 2015 Çarşamba

Okullar açıldı, Hastalık sezonu başladı


Yeni bir öğretim yılına başladık. Tüm öğretmenlere, öğrencilere ve velilere başarılar dilerim.

Yazdan kalma günlerin sonuna geldik. Sonbahar kendini daha fazla göstermeye başladı. Bu mevsimde özellikle okul çağındaki çocuklarımız içinde hastalık sezonu başladı.

Uzmanlar çocuklarımızın hastalanması beklenmeden bağışıklık destekleyici gıdalardan yararlanmasını öneriyor. Örneğin C vitamini bol gıdalar ve çinko içeren besinler, süt, balık gibi A vitamini içeren besinler bolca alınmalı diyorlar.
Sıvı tüketimine dikkat edilmeli, uyku düzeni oluşturulmalı, el temizliğine önem verilmeli, bağışıklık siteminin desteklenmesini öneriyorlar.

Çocuğunuz ve siz, okul açıldıktan 6-8 hafta sonra baş gösteren okul hastalıklarının saldırısına hazır mısınız?

Kızımla ben hazırız

Tek bir vitamin yerine, multivitamin desteğini tercih ettim kızım için. Günde iki tablet çiğniyor. Geçen seneye kadar okula başladığından beri her sene bazen bir bazen iki defa 3-4 gün hastaneye yatıp iyileşebilen kızım sadece suçiçeği çıkardığında doktorunu ziyaret etti.



Kızım için Yapay Aroma içermeyen NUTRIWAY Çiğnenebilir Multivitamin tabletlerini kullanıyorum. İçindeki 11 vitamin, Beta Karoten ve 4 mineral var. Bu ürün özel NUTRIWAY Tropikal Meyve Konsantresi içeriyor.



  • Tablet yutmakta zorluk çeken veya çiğnenebilir bir takviye edici gıda ürününü tercih edenler.
  • Beslenmelerinde besin ögesi açığı olan ve bir multivitamin/ multimineral takviye edici gıda ürünü kullanmak isteyenler.
  • Her gün taze meyve, sebze ve tam tahıl yemeyenler.
  •  4 yaş üzeri çocuklar
  •  Yaşlılar için uygundur.

·         Diyabetikler için uygundur. (karbonhidrat ve kalori içeriği önemsiz oranlardadır).

·         Gluten içermez.

Tercihan öğünle beraber çocuklar için günde 1-2, yetişkinler için 1-4 tablet alınması önerilmektedir.

Siz de benim gibi çocuğunuza ve kendinize NUTRIWAY Çiğnenebilir Multivitamin kullanılmak isterseniz kaliteliyasamrehberi@gmail.com dan bana ulaşabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder